Freestyle = Xceed

Az Abbott világcég márkaegyesítés miatt az Optium termékcsalád helyett hamarosan teljesen áttér a FreeStyle Optium elnevezésre. Magyarországon áttérünk az új Freestyle márkanevű termékek bevezetésére, bővebb információk itt a Freestyle termékekről itt.

Orvosszakértőnk

 
 Orvosszakértőnk:
Dr. Fövényi József
diabetesonline.hu

Xceed vércukorszintmérő


Vércukormérő akció! Vércukormérő, tesztcsík hihetetlenül alacsony áron
 
 
A cukorbetegség a világ egyik folyamatosan növekedő problémája, különösen a modern nyugati társadalmakban. Mivel az orvostudomány még nem állt elő megfelelő végleges gyógymóddal ennek a betegségnek a kezelésére, ezért a cukorbetegek folyamatos vércukor kontrollálló kezelésre kényszerülnek. Az ilyen kezelések nemcsak egészségünket veszélyeztetik, de mindennapi életünk egyéb részeit is, hiszen folyamatos odafigyelést igényelnek.

Cégünk ennek tudatában indítja be Magyarországon egy eddig nem elérhető, új vércukormérő rendszer forgalmazását, amely nemcsak gyors, megbízható, a felhasználó praktikus igényei szerint készült, de más szempontokból is megkönnyíti a cukorbetegek mindennapi életét: az ára rendkívül kedvező.

 
Akciós ajánlat: OLCSÓ vércukormérő amíg a készlet tart!
 
 
Xceed vércukorszintmérő csupán 3000 Ft + ÁFA. Ameddig a készlet tart!


Vércukormérő tesztcsíkCégünk munkatársai folyamatosan dolgoznak azon, hogy vércukormérő és tesztcsík rendszereink mielőbb bekerüljenek a társadalombiztosítás által támogatott eszközök körébe. Célunk, hogy Önnek aki kénytelen rendszeresen használni vércukormérő műszereket, minél kevesebbet kelljen fizetni az ilyen eszközökért.

Célunkat elértük, 2010. Február 1.-től az Abbott gyár vércukormérő és ketonmérő műszere megkapta a TB támogatást. Korábbi ingyen vércukormérő akciónkat ezért nem tudjuk alkalmazni erre a készülékre. Viszont az árát úgy határoztuk meg, hogy lényegesebben olcsóbb mint a konkurenseké.

Olcsó vércukormérő, rendelje meg online most!

Listaárainkról itt tájékozódhat.

*a kiszállítási költséget az ár nem tartalmazza
 

OEP támogatás

Az Abbott vércukormérő készülékei és tesztcsíkjai árváltozás miatt jelenleg nincsenek támogatva.

Olcsó cukormérő akció!

Cukorszintmérő csak:

3000 Ft + ÁFA


Árak itt!

Cukorbetegeknek

Alacsony vércukorszintExtendbar szeletek